Niemand aanwezig en toch wordt de telefoon opgenomen.

Eenvoudig geregeld bij Green Capitol Businesscenter in Almere.
 
In Almere, centraal in Nederland, ligt Green Capitol Towers direct aan de A6. Een gedeelte van het object is onlangs getransformeerd tot representatief Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau. Een van de belangrijke serviceaspecten welke Green Capitol Business Center aanbiedt is de centraal geregelde telefoon dienst. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Full Service kantoorruimte huren Almere
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar worden gedeeld. Een belangrijk serviceaspect is de telefoon dienst. Een representatieve telefoniste neemt accentloos namens uw bedrijf de telefoon aan. Tegen betaling worden alle gesprekken worden netjes gerapporteerd en per gesprek ontvangt u een verslag per e-mail. Deze dienst maakt geen onderdeel uit van het standaard service pakket. Ge├»nteresseerd in kantoorruimten en de bijbehorende serviceaspecten? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast een telefoon dienst biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders.
Dat zijn onder andere:

Eenvoudig vergaderruimte huren!

U vindt onze lichte en van alle gemakken voorziene vergaderruimten op de eerste verdieping. Alle ruimten worden...

Lees verder