Heerlijk verse koffie en een goede lunch, een must voor elk kantoor.

Eenvoudig geregeld bij Green Capitol Business Center in Almere.
 
In Almere, centraal in Nederland, ligt het Green Capitol Towers direct aan de A6. Een gedeelte van het object is onlangs getransformeerd tot representatief Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau. Een van de belangrijke serviceaspecten is de Koffie & Lunch bar op de eerste verdieping. Het koppend hart van Green Capitol Business Center. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Full Service kantoorruimte huren Almere
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar worden gedeeld. Een belangrijk serviceaspect is het invullen van de lunch. Op de eerste verdieping, centraal in de hal, is de Koffie & Lunch bar gesitueerd. Hier serveren wij verse koffie, verse jus d’orange en andere dranken. U kunt hier ook terecht voor een croissantje in de ochtend of panini met de lunch. Vers, smaak en kwaliteit staan hier voorop. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast de Koffie & Lunch bar biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders. Dat zijn onder andere:

Eenvoudig werken op maat!

Direct liggend aan de A6 is het slechts 24 minuten rijden naar Schiphol, 33 minuten naar Utrecht centraal en...

Lees verder