Goed bereikbaar en het wordt alleen maar beter.

Een centraal gelegen en goed bereikbare kantoorruimte huren
 
Het nieuwe Green Capitol Business Center is gelegen aan de toegangsweg van het bedrijventerrein Gooise Kant. Direct liggend aan de A6 is het slechts 24 minuten rijden naar Schiphol, 33 minuten naar Utrecht centraal en 52 minuten naar Zwolle.
 
Per auto
Rijkswaterstaat verbreedt de komende jaren de snelwegen tussen Almere, Amsterdam en Schiphol. Hierdoor wordt de bereikbaarheid tussen Almere, Amsterdam en Schiphol nog beter. De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn inmiddels gestart op de A10-Oost/A1 Diemen en de A1/A6 Diemen - Almere Havendreef en zullen omstreeks 2020 worden afgerond. Door de ligging van Green Capitol Towers aan de rand van Almere bedraagt de reistijd tussen Almere en Amsterdam straks nog maar 15 autominuten. Files worden door de grote capaciteitsuitbreiding fors gereduceerd. Ook zijn de knooppunten o.a. in Almere aangepakt om de doorstroming te optimaliseren.
 
Per OV
Ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS (Stadsbus 2, ca. 11 minuten), Amsterdam Amstel (lijn 152, ca. 34 minuten) en Naarden/Bussum (lijn 151, ca. 19 minuten).

Eenvoudig werken op maat!

Slimme ondernemers kiezen voor Green Capitol Towers direct aan de A6. Het pand is getransformeerd...

Lees verder