Een hoge internetsnelheid en it-infrastructuur, de backbone van elk bedrijf.

Eenvoudig geregeld bij Green Capitol Business Center in Almere.
 
In Almere, centraal in Nederland, staat het kantoorgebouw Green Capitol Towers, direct aan de A6. Het object is onlangs gedeeltelijk getransformeerd tot representatief Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau. Een belangrijke serviceaspecten vandaag de dag is de internetsnelheid en it-infrastructuur. Het Green Capitol Business Center is voorzien van een glasvezelaansluiting van UNET. Dat betekent altijd een stabiele, maar vooral ook razendsnelle internetverbinding met dezelfde up- als downloadsnelheid. Een must voor een gezonde bedrijfsvoering en toch een uitzondering onder de Nederlandse bedrijfspanden. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Full Service kantoorruimte huren Almere
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar worden gedeeld. Een belangrijk aspect is de hoge internetsnelheid en aanwezige it-infrastructuur. In twee van de torens bevinden zich reeds twee datacenters. Green Capitol Business Center is aangemerkt als "kritische infrastructuur", waarmee er een aanzienlijke stroomcapaciteit beschikbaar is. Het complex is voorheen in gebruik geweest bij een internationaal IT bedrijf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast een hoge internetsnelheid en it-infrastructuur biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders. Dat zijn onder andere:

Eenvoudig werken op maat!

Slimme ondernemers kiezen voor het Green Capitol Towers direct aan de A6. Het pand...

Lees verder