Een kantoor centraal in Nederland op een A-locatie is voor iedereen bereikbaar.

Centraal gelegen kantoorruimte huren
 
Het Green Capitol Business Center is gelegen aan de toegangsweg van het bedrijventerrein Gooise Kant. Het kantoren/bedrijvenpark is prachtig gelegen aan de A6, met zicht vanaf de A6 op het kantorendeel. Een gedeelte van het Green Capitol Towers is onlangs getransformeerd tot business center met een hoog afwerkingniveau, veel licht en flexibel in grote en kleinere kantoorruimten. Bent u ge├»nteresseerd in de huur mogelijkheden? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Flexibel kantoorruimten huren zonder zorgen
Direct liggend aan de A6 is het slechts 24 minuten rijden naar Schiphol, 33 minuten naar Utrecht centraal en 52 minuten naar Zwolle. Het zeer representatieve kantoren/bedrijvenpark waaraan Green Capitol Business Center is gelegen is eind jaren 90 ontstaan. Het is een terrein van ca 20 ha netto, met een parkachtige inrichting en opvallende architectuur. Het Op het bedrijventerrein bevindt zich een kinderopvang en een hotel. Reeds gevestigde bedrijven zijn Antea Group, Jorritsma Bouw, Reports, UNET, SD Workx, Arizona Chemical, Bastion Hotel, ASM, etc.. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudig en betaalbaar flexwerken!

Eigentijdse werkers die geen vast kantoor nodig hebben huren in het Green Capitol Business Center een flexplek per uur. Betaalbaar...

Lees verder