Maak indruk op grote groepen met uw presentatie.

Eenvoudig geregeld bij Green capitol Business Center in Almere
 
In Almere, centraal in Nederland, ligt het Green Capitol Towers direct aan de A6. Een gedeelte van het object is onlangs getransformeerd tot representatief Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau. Een hoogwaardig serviceaspect van het Green Capitol Business Center is de aanwezigheid van een volwaardig auditorium voor 120 personen. Heeft u behoefte aan een representatief kantoor voorzien van presentatie mogelijkheden voor een groot gezelschap? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Full Service kantoorruimte huren Almere
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar worden gedeeld. Een bijzonder en high-end serviceaspect is de aanwezigheid van een auditorium waar ruim 120 personen plaats kunnen nemen. Uitgerust met de nieuwste technologie bent u in staat bijeenkomsten en presentaties te geven. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast een auditorium biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders. Dat zijn onder andere:

Eenvoudig werken op maat!

Een gedeelte van het Green Capitol Towers is getransformeerd tot business center met een hoog afwerkingniveau, veel licht en uitstekende faciliteiten. Green Capitol...

Lees verder