Altijd een bemande receptie om uw relaties te ontvangen.

Eenvoudig geregeld bij Green Capitol Business Center in Almere.
 
In Almere, centraal in Nederland, ligt Green Capitol Towers direct aan de A6. Een gedeelte van het object is onlangs getransformeerd tot Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau, veel licht en flexibel in kantoorruimten. Belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de bemande receptie in de centrale ontvangsthal. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
De eerste indruk moet perfect zijn
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar wordt gedeeld. Een belangrijk serviceaspect is de bemande receptie. Een representatieve dame ontvangt op gepaste wijze uw relaties en in een zakelijke entourage en daar vindt ook het eerstelijns contact plaats. Werkzaamheden van deze dame zijn naar wens uit te breiden. Benieuwd of we uw wensen kunnen invullen? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast een bemande receptie biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders. Dat zijn onder andere:

Flexplek

Eigentijdse werkers die geen vast kantoor nodig hebben huren in het Green Capitol Business Center een flexplek per uur. Betaalbaar...

Lees verder