Parkeerproblemen zijn verleden tijd.

Eenvoudig geregeld bij Green Capitol Business Center in Almere.
 
In Almere, centraal in Nederland, ligt het Green Capitol Towers direct aan de A6. Een gedeelte van het object is onlangs getransformeerd tot representatief Full Service Business Center met een hoog afwerkingniveau. Een belangrijk voordeel ten opzicht van de Randstad zijn de parkeerplaatsen op eigen, afgesloten, terrein. Zijn bereikbaarheid en parkeren belangrijk voor uw organisatie? Neem dan contact op met Zuiver Almere of bel 036-3030172.
 
Full Service kantoorruimte huren Almere
Veel ondernemers en bedrijven zijn gefocust op de primaire bedrijfsvoering en wensen een aantal serviceaspecten uit te besteden. Serviceaspecten welke Green Capitol Business Center centraal regelt en door de huurders met elkaar worden gedeeld. Een van deze serviceaspecten is het parkeren op een afgesloten en eigen terrein. Een groot voordeel ten opzicht van de Randstad. Het gebouw beschikt over ruim 723 parkeerplaatsen, op eigen terrein aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Per 30 m² kantoorruimte ontvangt u 1 parkeerplaats. Is parkeren een pre? Neem dan contact met ons op.
 
Andere serviceaspecten
Naast parkeerplaatsen op eigen, afgesloten, terrein biedt Green Capitol Business Center meer serviceaspecten welke zij centraal regelt voor haar huurders. Dat zijn onder andere:

Eenvoudig vergaderruimten huren!

Een gedeelte van het Green Capitol Towers is getransformeerd tot business center met een hoog afwerkingniveau, veel licht en prettige vergaderruimten...

Lees verder